Nieuws

De Eekhoorn heeft kavel van ruim 25.000 m2 gekocht op Zevenhuis

admin on 18 augustus 2019

NL

EN

November 2017 – Eekhoorn Dutch Furniture gaat een groot nieuw distributiecentrum met Experience Center bouwen. Eekhoorn Dutch Furniture Woodworkings produceert houten bouwpakketmeubelen voor binnen- en buitenland.

Daarnaast worden in toenemende mate meubelen geïmporteerd uit Polen en China. De online verkoop via webwinkels aan klanten zal de komende jaren naar verwachting stijgen. Eekhoorn heeft 150 medewerkers in dienst en produceert 24 uur per dag, 6 dagen in de week. Bekende handelsmerken van Eekhoorn zijn WOOOD en BepureHome.

De voortreffelijke ligging aan de N23 en uitstraling van Zevenhuis heeft ons doen besluiten om ons op deze locatie te vestigen. Je bent zo op de A7 en onze zichtlocatie zal werkelijk niemand ontgaan.

Guido Scholtens: ‘Voor Zevenhuis is een bedrijf als Eekhoorn, uitgeroepen door het Financieel Dagblad als Gazelle, een enorme opsteker. Met het mooie gebouw krijgt het bedrijventerrein een duidelijk duurzaam gezicht. Voor ondernemers die zich bij dit prachtige bedrijf willen aansluiten zijn terstond uitgeefbare kavels beschikbaar.’

Gerard de Smit: ‘De voortreffelijke ligging aan de N23 en uitstraling van Zevenhuis heeft ons doen besluiten om ons op deze locatie te vestigen. Je bent zo op de A7 en onze zichtlocatie zal werkelijk niemand ontgaan.’

Lees het artikel uit het NHD van 14 november 2017.