NL

EN

Over Zevenhuis

Zevenhuis biedt ruimte van starters tot aan multinationals.
Bedrijven en ondernemingen die geloven in cocreatie, ketenwerking en kracht door verbindingen aan te gaan, vinden hier hun nieuwe thuishaven.

De Eekhoorn

Een mix van starters en doorgewinterde ondernemers, kleine en grote bedrijven, van ambacht tot high tech, draagt zorg voor kennisdeling, interactie, inspiratie en collectieve kracht.

Dit biedt de mogelijkheid om samen energie te delen en toekomstwaarde aan de omgeving te geven. Dit realiseren wij graag samen met bedrijven, die grensoverschrijdend willen denken en werken. Zevenhuis: de nieuwe speelruimte voor ambitieuze ondernemers.

vier autominuten van de A7
Vanaf 115 euro per vierkante meter
Per direct beschikbaar
flexibele grootte en indeling
Duurzaamheidscoach

Ga groen!
Zevenhuis is een waterrijk, groen bedrijventerrein met een natuurlijke aansluiting op de ruilverkaveling van het Westfriese landschap en ligt aan de verkeersader N307. Hier is alle ruimte voor ambitie en ondernemersdrift met een gezonde dosis Westfriese arbeidsmentaliteit. Uitgekiend parkmanagement zal deze kwaliteit behouden en de veiligheid waarborgen. De duurzaamheidscoach van Zevenhuis, Cees Groot, bespreekt samen met u de mogelijkheden voor energiebesparing en adviseert u over de mogelijkheden voor het duurzaam maken van uw bedrijf.

Publiek-Private samenwerking
Zevenhuis is een samenwerkingsverband tussen de Scholtens Projecten, Businesspark Zevenhuis Hoorn en Steenveste. Scholtens Projecten is namens de partijen de vertegenwoordigende partij van Zevenhuis.

Cees Groot

Waar ondernemerschap terrein wint en ondernemerszin de ruimte krijgt. Bedrijventerrein Zevenhuis, getuigt van geloof en zin in de toekomst en biedt grond en ruimte aan ondernemers die dit ook hebben. We bouwen samen aan een ondernemersgemeenschap.

Zevenhuis voor bedrijven

Wilt u (nieuwe) vestigingsplannen maken voor uw bedrijf?
Dit kan allemaal op bedrijventerrein Zevenhuis. Zichtkavels vanaf de N307, een unieke kans om uw onderneming aansprekend ‘op de kaart’ te zetten. U bent zichtbaar!
Wij bieden ruimte voor bedrijven, productie gebonden detailhandel, tuincentra, bouwmarkt, ABC- goederen en kringloopwinkels. Vraag naar de mogelijkheden indien u interesse heeft voor Zevenhuis.

Woont u in de buurt?
Zevenhuis is niet een standaard bedrijventerrein, het is ontworpen met oog voor kwaliteit en de leefomgeving. Zevenhuis wordt onderdeel van de leefomgeving. Een groenzone tussen de woningen aan de Zwaagdijk en Zevenhuis wordt aangelegd. De parkachtige uitstraling op de hoofdas biedt voor u ook de mogelijkheid te recreëren. Zevenhuis wordt onderdeel van uw leefomgeving.
Wellicht wilt u dichtbij huis ondernemen of op loopafstand uw kantoor houden. In de toekomst hopen wij dat u hier ook bij ons komt recreëren.

Zevenhuis voor omwonenden

Zevenhuis staat voor collectieve kracht door diverse en complementerende bedrijven en ondernemers een huis te bieden. Door elkaar te kennen en te vinden ontstaan duurzame relaties.

Ligging
Ligging bedrijventerrein Zevenhuis
Welkom nieuwe vestigers

Zevenhuis ligt direct aan de N307 die in 2018 is opgeleverd als vierbaansweg. Een directe afslag op en van de N307 geeft Zevenhuis een zeer goede bereikbaarheid.
Het terrein is daarom ook snel en gemakkelijk te bereiken vanaf de A7 (4 autominuten) alsmede vanuit Enkhuizen. Door juiste bewegwijzering en bereikbaarheid is Zevenhuis makkelijk en snel bereikbaar voor u en uw klanten.

Locatie Zevenhuis ten opzichte van de A7
Zevenhuis ligt dan ook in het hart van een gebied met circa 500.000 inwoners en is met de snelle ontsluiting uitermate geschikt voor ondernemers die actief zijn binnen en buiten de regio. Zevenhuis is zo ontwikkeld dat de bebouwing qua hoogte naar de N307 oploopt, zodat er een unieke A1 zichtlocatie ontstaat met een duurzaam, kwalitatieve uitstraling.