NL

EN

Deze vestigers gingen u voor

on 30 december 2021

Zicht Bouw kan in Zwaagdijk-Oost ’kont niet keren’ en zoekt de ruimte op Zevenhuis

Zicht Bouw BV gaat zijn pand in Zwaagdijk-Oost verlaten voor nieuwbouw op bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaag. De ruimte die het...

Lees meer
on 11 november 2021

Interview Daan Luijten – eigenaar Delta Lima Engineering

Deze Honda S2000 specialist is sinds 2017 gevestigd op bedrijventerrein Zevenhuis. Inmiddels heeft hij al een derde bedrijfsunit in gebruik....

Lees meer
on 17 juli 2020

Interview Hans van Leeuwen – directievoerder 7Plaza Hoorn B.V.

7Plaza Hoorn B.V. ontwikkelt en bouwt bedrijfsverzamelgebouwen door heel West-Friesland en zo zijn zij op bedrijventerrein Zevenhuis terecht gekomen. Na...

Lees meer
on 7 februari 2020

706 Seating Group

706 Seating Group is met dit prachtige nieuwe pand voorbereid op de toekomst, een toekomst met groei. Mensen van zowel...

Lees meer
on 16 augustus 2019

Interview Gerard de Smit – De Eekhoorn Dutch Furniture

Eekhoorn Dutch Furniture heeft een kavel van ruim 25.000 m2 gekocht op Zevenhuis. Eekhoorn Dutch Furniture gaat een groot nieuw...

Lees meer
on 16 augustus 2019

Interview Dick Jan Marees – AVIA Marees Multi Traffic Point

De Marees Groep Holding – beter bekend als AVIA Marees – gaat zich vestigen op bedrijventerrein Zevenhuis. Het familiebedrijf AVIA...

Lees meer

Dit zeggen onze ambassadeurs

Als stad van de Gouden Eeuw heeft Hoorn een rijk verleden opgebouwd met het inslaan van nieuwe wegen en het opzetten van slimme businessmodellen. Naast durf en lef, staat de regio Westfriesland vooral bekend om haar harde werkers en nuchtere volksaard. Een ideaal gebied dus om de sprong naar de ‘next economy’ te maken.

Op Zevenhuis kán ook uw duurzame avontuur beginnen! Op een steenworp afstand van de A7, en direct aan de Westfrisiaweg, bieden we alle ruimte om te ondernemen. Amsterdam, Alkmaar, Zwolle, Lelystad en Leeuwarden: deze plaatsen zijn allemaal binnen een uur bereikbaar.

Voor ondernemers van binnen en buiten de regio is Zevenhuis het terrein om te groeien en te innoveren. Ondernemers kunnen rekenen op alle hulp van de gemeente Hoorn!

 

Arthur Helling / Wethouder Economische Zaken

Arthur-Helling
Boudewijn van Langen

Wat maakt werken in Westfriesland bijzonder? Westfriesland heeft mijn inziens een cultuur van harde werkers. De jeugd wordt in een vroeg stadium betrokken bij het arbeidsproces. Hiermee worden mensen gemotiveerd deel te nemen in het arbeidsproces. De hoeveelheid bouwers, schilders etc. die oorspronkelijk uit Westfriesland komen zijn hiervan een goed voorbeeld. Hard werken en iets moois maken. De agrarische oorsprong van deze regio heeft daar uiteraard mee te maken. Op veel bestaande bedrijventerreinen zijn veel verschillende bedrijven naast elkaar gevestigd maar versterken zij elkaar niet. Hierin zou Zevenhuis een rol kunnen spelen. Net zoals de recent ontstane samenwerking van Seed valley zou ook Zevenhuis aan de basis kunnen staan van verschillende samenwerkingen. Misschien is het mogelijk om een centraal Zevenhuis entreegebouw te maken met daarin in verschillende vergaderruimten, horeca (geen trucstop), auditorium etc. Bedrijven op het terrein kunnen hier mogelijk hun gasten ontvangen en bedrijfspresentaties geven. Dit gebouw is als het ware de gastvrouw of heer van het terrein. Het samenwerken tussen de bedrijven wordt hierdoor versterkt.

 

Boudewijn van Langen / Voorzitter Round Table 100 Westfriesland, Mede eigenaar TPAHG architecten

Werken met en voor mensen uit deze regio gaat op een open en natuurlijke manier. Je kunt gewoon jezelf zijn. Door een prachtig nieuw bedrijventerrein aan de buitenkant van Hoorn is dit een kans voor elke ondernemer om zijn eigen plek te creëren. Ik ben trots op Westfriesland mede door mooie ontwikkelingen als Zevenhuis.

 

Peter Ursem / Eigenaar Autobedrijf Peter Ursem, Lid Rotaryclub De Eenhoorn

Pieter Ursem
Bertus Schilder

Bedrijventerrein Zevenhuis heeft alles om uit te groeien tot een bedrijventerrein met een voorbeeldfunctie en een uitstraling tot ver buiten onze eigen regio. Hier ligt een fantastische kans voor de ondernemers en de Hoornse en Westfriese economie.

 

Bertus Schilder / Ervaren ondernemer

Waarom wij zo graag ondernemen in de regio Westfriesland? Omdat dit vele voordelen heeft.
De top 3 daarvan is voor ons:
- de goede bereikbaarheid van de regio voor klanten en leveranciers, zeker met de komst van de 2e Coentunnel;
- de tot in Amsterdam bekende perfecte arbeidsmoraal en no-nonsense mentaliteit van de werknemers ;
- de betaalbaarheid van bedrijfsterreinen/bedrijfspanden.

Onze top 3 wordt verenigd in Zevenhuis. Voor ondernemers dus naar ons oordeel een absolute toplocatie!

 

Niels Muntjewerff / Advocaat bij Schenkeveld Advocaten N.V., Voorzitter Rotary De Compagnie

Niels Muntjewerff
Ronald Bleeker

Als Rabobank zijn wij graag betrokken bij maatschappelijke en economische ontwikkelingen in West-Friesland! Het bedrijventerrein Zevenhuis geeft een duurzame impuls aan onze regio en zorgt ervoor dat wij banen in West-Friesland realiseren waardoor onze inwoners dichtbij kunnen werken en we daarmee de leefbaarheid vergroten. Wij zijn graag ambassadeur bij deze ontwikkeling en willen graag ondernemers helpen hier hun droom te realiseren!

 

Ronald Bleeker / Directievoorzitter Rabobank West-Friesland

Ondernemen is kansen zien en benutten. Nederland ligt vol met kansen. We helpen u graag nieuwe kansen te ontdekken door het delen van kennis, inzichten en ervaringen. Eén van de kansen in Westfriesland is het nieuwe duurzame bedrijventerrein Zevenhuis, prima locatie, goed bereikbaar en toekomst bestendig. Laat u inspireren door de nieuwe mogelijkheden en interessante kansen voor u op het gebied van innovatieve huisvesting, samenwerking en uitstraling. ING promoot graag Zevenhuis en denkt daarom graag met ondernemers mee om deze unieke kans te benutten. Om uw strategische investeringsbeslissing niet alleen te hoeven maken schuiven wij graag bij u aan om de mogelijkheden te bespreken.

 

Sander Veeken & Chris Keesom / Adviseurs zakelijk, ING

ING Zevenhuis Ambassadeurs
Jan Rosier

Ondernemers kansen en mogelijkheden bieden binnen een duurzame omgeving. Zorgen voor een extra regionale economische impuls en een stimulans voor de werkgelegenheid. Dat is waar Bedrijventerrein Zevenhuis voor staat, dat is waar HOC Hoorn voor staat en dat is waar ik graag aan bijdraag.

 

Jan Rosier / Inspirator bij Rosier print & Indrukmakers, DUO-voorzitter HOC Hoorn, Lid Rotaryclub Hoorn – De Compagnie