Nieuws

Voorkappers.nl & Jan van der Leek B.V. verhuizen naar bedrijventerrein Zevenhuis

kevinzevenhuis on 1 december 2021

NL

EN

Jan en Marc van der Leek hebben een kavel gekocht langs de Westfrisiaweg (N307) op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn. In 2023 nemen zij met hun twee bedrijven de intrek in het nieuw te bouwen pand op Zevenhuis.

Het bedrijf van Jan en Marc, een kappersgroothandel en import en distributiekanaal voor onder andere drogisterijen, is nu gevestigd aan de Atoomweg op Hoorn 80. De stap naar Zevenhuis past goed in de ambitieuze groeistrategie van Jan van der Leek B.V.

“Op Zevenhuis zullen wij in 2028 het 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf gaan vieren.”

Jan en Marc van der Leek:  “Het begon in 1928 toen onze opa een kappersgroothandel op het Kerkplein in Hoorn startte. Telkens hebben wij als familie een stap gezet om het bedrijf te laten groeien naar de volgende fase. Opa ging van het Kerkplein naar de Gouw in de binnenstad. Onze vader verhuisde het bedrijf in 1979 naar industrieterrein Hoorn 80. Later werden Atoomweg 3 en 7 aangekocht, om het pand uit te breiden. Ook nu zetten wij, samen met onze medewerkers, een grote stap vooruit. Wij kijken uit naar een mooie toekomst op het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis. In het voorjaar van 2023 zal het pand worden opgeleverd en daaropvolgend zullen wij verhuizen. Op Zevenhuis zullen wij in 2028 het 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf gaan vieren.

Guido Scholtens, bestuurder Exploitatiemaatschappij Zevenhuis “Wij zijn blij dat dit prachtige Hoornse familiebedrijf kiest voor deze mooie kavel op Zevenhuis. Zevenhuis groeit en groeit en de diversiteit van bedrijven op Zevenhuis zorgt voor een veelzijdige werkomgeving. Wij wensen deze ondernemers veel succes op Zevenhuis.

voorkappers.nl