Nieuws

Allsorb Air Filter B.V. tekent koopovereenkomst kavel op Zevenhuis

kevinzevenhuis on 16 november 2021
Allsorb Air Filter B.V., specialist in luchtfilters heeft op 4 november een kavel gekocht op bedrijventerrein Zevenhuis ter grootte van ca 3.000 m2. Allsorb gaat op Zevenhuis een hal bouwen met ruimte voor kantoor. Om de nodige personeelsgroei snel te kunnen realiseren en faciliteren zal uitgebreid worden op de nieuwe locatie. Allsorb is nu gevestigd op de Factorij in Zwaag.

Marc Baank, eigenaar van Allsorb: “Het bedrijf groeit en ik liep al een tijdje rond met de gedachte om uit te breiden. We zitten gewoon te krap in ons jasje.  Er is eigenlijk geen aanbod in bestaande panden dat voldoet aan onze eisen. Dus dat hield snel op. Maar wat is dan mooier dan dat je je eigen bedrijfspand kunt bouwen? Toen ik in de krant las dat Zevenhuis de laatste fase aan het ontwikkelen was, heb ik direct contact gezocht en een mooie kavel uitgekozen. Zevenhuis heef een uitstekende ligging en het spreekt me enorm aan dat er de ambitie is om er een duurzaam bedrijventerrein van te maken. Dat sluit goed aan bij onze eigen business die erop gericht is om onze klanten van schone lucht te voorzien.”

Er is eigenlijk geen aanbod in bestaande panden dat voldoet aan onze eisen. Dus dat hield snel op. Maar wat is dan mooier dan dat je je eigen bedrijfspand kunt bouwen?

Guido Scholtens, bestuurder van exploitatiemaatschappij Zevenhuis: “Allsorb is een enthousiast en mooi innovatief bedrijf en we zijn blij dat zij voor bedrijventerrein Zevenhuis heeft gekozen. Wij wensen Marc en zijn collega’s een succesvolle toekomst op de laatste fase van Zevenhuis.”