Nieuws

Welkom vestigers op de nieuwe fase Zevenhuis

admin on 18 augustus 2019

NL

EN

Maart 2019 – Aandeelhouders van exploitatiemaatschappij Zevenhuis, Guido Scholtens en Marjon van der Ven, heten vestigers op de nieuwe fase op Zevenhuis van harte welkom. Join the club op Zevenhuis verven zij op het pas gedraaide asfalt. “Sluit je aan bij rest van ondernemers op Zevenhuis!”

De eerste fase is uitverkocht en Zevenhuis levert hiermee de volgende fase bouwrijp op.

“De markt voor bedrijventerrein is goed op dit moment” aldus Guido Scholtens. “Er is veel interesse en aangezien de kosten voor de baat gaan, hebben wij besloten om een nieuw deel van Zevenhuis bouwrijp te maken. Nu de N23 in gebruik is, valt elke dag meer en meer op dat Zevenhuis het best gelegen bedrijventerrein in de regio is.”

We hebben magere tijden achter de rug, maar je hebt partijen nodig die dan durven te investeren in de economie West-Friesland.

De nieuwe fase beslaat ongeveer 15 hectare netto uitgeefbaar bouwterrein. Hier kunnen zich tientallen verschillende bedrijven vestigen. De eerste kavels in de nieuwe fase zijn al verkocht aan Felko Holland en aan Next Level/Chairsupply. Het laatste bedrijf is met de bouw gestart en verwacht zich dit jaar te vestigen. Ook zijn er al kavels in optie uitgegeven. In het kader van de duurzaamheid wordt gasloos gebouwd. Er resteert hierna nog een fase op Zevenhuis, half zo groot als de nieuwe fase. “Met de huidige vraag naar bedrijventerrein komt deze fase snel in zicht” volgens Guido Scholtens.

Marjon van der Ven is aandeelhouder namens Businesspark Zevenhuis, een B.V. van de gemeente Hoorn. Zij is blij dat Zevenhuis de wind in de zeilen heeft. “We hebben magere tijden achter de rug, maar je hebt partijen nodig die dan durven te investeren in de economie West-Friesland.”