Nieuws , Vestigers

Interview Hans van Leeuwen – directievoerder 7Plaza Hoorn B.V.

kevinzevenhuis on 17 juli 2020
7Plaza Hoorn B.V. ontwikkelt en bouwt bedrijfsverzamelgebouwen door heel West-Friesland en zo zijn zij op bedrijventerrein Zevenhuis terecht gekomen. Na twee eerdere ontwikkelingen op Zevenhuis zijn ze nu gestart met een derde op dit bedrijventerrein. “De ligging van Zevenhuis als bedrijventerrein is erg gunstig”, vertelt Van Leeuwen, “vanwege de uitstekende verbinding tussen Hoorn en Enkhuizen”.

Het parkmanagement sprak het bedrijf ook enorm aan. Het bedrijventerrein  heeft een prachtige uitstraling en behoudt deze ook door de duidelijke richtlijnen hiervoor. Daarnaast vindt een goede communicatie plaats tussen Van Leeuwen en Peter van Asselt van Zevenhuis en ook met de gemeente Hoorn verloopt de samenwerking goed.

“De ligging van Zevenhuis als bedrijventerrein is erg gunstig, vanwege de uitstekende verbinding tussen Hoorn en Enkhuizen”

Zevenhuis heeft een duurzaam karakter. 7Plaza Hoorn B.V. werkt zelf ook aan duurzaamheid in de panden. Er is geen gas en bij de bouw wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Verder is er een aanvraag gedaan voor de plaatsing van zonnepanelen en zijn de parkeergelegenheden deels voorzien van gras voor een milieuvriendelijk afvoer van hemelwater. Uiteraard worden de isolatienormen aangehouden.

De 1e en 2de ontwikkelingen van 7Plaza Hoorn B.V. op Zevenhuis zijn nagenoeg uitverkocht. De derde ontwikkeling betreft grotere bedrijfshallen. Enerzijds omdat dit wenselijk is vanuit Zevenhuis en anderzijds blijkt er behoorlijke vraag naar op de markt. Verdere ontwikkelingen sluit Van Leeuwen dan ook niet uit, maar wel project voor project of overlopend. Fase 2 mag van hem snel van start gaan!

Hans van Leeuwen, directievoerder 7Plaza Hoorn B.V.