Nieuws

Felko Holland tekent koopcontract Zevenhuis

admin on 18 augustus 2019

NL

EN

December 2018 – De heren Feller en Knol van Felko Holland uit Hem hebben een kavel van ruim 2.800 m2 gekocht op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn. Felko Holland is producent en importeur van unieke zoetwaren bestemd voor groothandels, retailorganisaties, pretparken etc.

Naast de afzet in Nederland exporteert Felko Holland haar producten naar ruim 30 landen.

Onze huidige bedrijfshuisvesting werd te klein. Op het logistiek zeer gunstig gelegen Zevenhuis zien wij goede groeimogelijkheden voor ons bedrijf.

Guido Scholtens is namens Exploitatiemaatschappij Zevenhuis verheugd om Felko Holland te mogen verwelkomen als eerste ondernemer op de nieuwe fase van Zevenhuis. Een prachtig Westfries bedrijf gerund door twee enthousiaste ondernemers die een mooie toekomst op Zevenhuis tegemoet gaan.

Willem Feller van Felko Holland: “Onze huidige bedrijfshuisvesting werd te klein. Op het logistiek zeer gunstig gelegen Zevenhuis zien wij goede groeimogelijkheden voor ons bedrijf. Het biedt ook de kans om een duurzaam bedrijfspand te bouwen van waar uit wij onze klanten wereldwijd kunnen bedienen conform onze drie kernwaarden: ‘kwaliteit, service en innovatie’. “Wij hebben er zin in!”