Nieuws

B4 Vastgoed tekent koopcontract Zevenhuis

admin on 18 augustus 2019

NL

EN

Juni 2019 – B4 Vastgoed heeft een bedrijfskavel van circa 2.500 m2 gekocht op Zevenhuis voor de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 13 duurzame bedrijfsunits ter grootte van 75 – 104 m2 BVO.

De verkoop is inmiddels gestart en verwacht wordt dat nog dit jaar wordt gestart met de bouw. Er zijn nog 3 units beschikbaar. Voor meer informatie zie www.bedrijfsunitszevenhuis.nl

De huidige ontwikkeling is een vervolg op de bedrijfsunits die de gebroeders Bijeman in fase 1A hebben ontwikkeld en nu volop in gebruik zijn. De nieuwe units worden groter van formaat en bevatten qua ontwerp meer glas waardoor er meer daglichttoetreding is.

Bijeman heeft voor de tweede keer voor Zevenhuis gekozen vanwege de aantrekkelijke ligging aan de N23 nabij de A7. De bedrijvigheid op Zevenhuis is toegenomen en het terrein is aantrekkelijk voor ondernemers om zich te vestigen.

Guido Scholtens, bestuurder van Zevenhuis, is verheugd dat B4 Vastgoed wederom heeft gekozen voor Zevenhuis. “Zevenhuis is een nieuwe fase ingegaan; van pionieren naar vestigen. Tegen geïnteresseerden in bedrijfskavel, wil ik zeggen kom bij ons – Join the Club!”