Nieuws

7Plaza Hoorn tekent koopcontract Zevenhuis

admin on 18 augustus 2019

NL

EN

Juli 2019 – 7Plaza Hoorn B.V. gaat een vervolgontwikkeling realiseren op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn, fase 1B. Hiervoor heeft ze een bedrijfskavel gekocht van circa 2.900 m2 voor de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 8 royale bedrijfsunits ter grootte van ruim 200 m2.

“De nieuwe ontwikkeling van ruime units is een aanvulling op ons huidig aanbod van bedrijfsunits op Zevenhuis. Op deze manier kunnen wij zelfstandige ondernemers in Hoorn en omgeving die een volgende stap willen maken, optimaal bedienen”.

Het bedrijf heeft op dit moment in deelfase 1A van Zevenhuis nog een aantal representatieve bedrijfsunits te koop of te huur ter grootte van 75 – 160 m2. De start van de bouw van deze eerste ontwikkeling staat gepland voor na de bouwvak. Voor informatie ga naar: hoffstad.nl of taamsmakelaardij.nl

Guido Scholtens, bestuurder van Zevenhuis, is trots dat 7Plaza Hoorn wederom haar oog heeft laten vallen op Zevenhuis. “Ze zijn het tweede bedrijf dat voor de tweede keer in korte tijd kiest voor ons terrein als nieuwe ontwikkellocatie”.