Nieuws , Vestigers

706 Seating Group

admin on 7 februari 2020

706 Seating Group zit met pand op Zevenhuis
Dit bedrijf ontwerpt, produceert, revitaliseert en recyclet stoelen

706 Seating Group is met dit prachtige nieuwe pand voorbereid op de toekomst, een toekomst met groei. Mensen van zowel het magazijn als van de binnendienst werken in één pand; dat is prettig. De vraag naar stoelen komt van over de hele wereld. Ze worden dan ook wereldwijd, verdeeld over 28 landen, verkocht.

Dit bedrijf past bij de duurzame filosofie van bedrijventerrein Zevenhuis. Op welke wijze werkt 706 Seating Group aan duurzaamheid en circulariteit?

De organisatie werkt met 100% gerecycled kunststof of hout voorzien van het FSC keurmerk voor de stoelen. De onderdelen worden in speciaal gemaakte herbruikbare kratten vervoerd van de fabriek in Taiwan. Producten, die vervaardigd worden in Italië, worden CO2 neutraal vervoerd met de trein. Verder zorgt het gebruik van uitsluitend gerecycled verpakkingskarton voor een reductie van 76.000 kg verpakkingsplastic op jaarbasis.

‘Re-use’ is een belangrijk bedrijfsonderdeel van de 706 Seating Group. Hier worden geretourneerde stoelen gerefurbished en opgeknapt voor een tweede leven in de keten.

Tevens liggen er zonnepanelen op het dak en wordt het pand verwarmd met een warmtepomp.

706zevenhuis01