http://www.facebook.com/Zevenhuishttp://www.linkedin.com/in/zevenhuisinfo@zevenhuis.nl
7h_speelruimte_zomertijd

Titel

Plaats hier uw tekst...

ambassadeurs in beeld

 


Ben Tap

Wethouder Economische Zaken, gemeente Hoorn
www.hoorn.nl

"Het is voor Hoorn en de regio een fantastische ontwikkeling dat ondernemers hier kunnen blijven groeien en ook iets nieuws kunnen beginnen en bouwen. Hoorn heeft een goed ondernemers- en vestigingsklimaat, met goede en complete bedrijventerreinen en voorzieningen. Zevenhuis sluit daar perfect op aan. Als wethouder en ambassadeur van Zevenhuis maak ik me hard voor de versterking van de lokale en regionale economie, maar ook voor de vraagstukken van ondernemers, die uiteindelijk de motor zijn van onze economie."


Boudewijn van Langen

Voorzitter Round Table 100 Westfriesland
Mede eigenaar TPAHG architecten, Hoorn
www.tpahga.nl

"Wat maakt werken in Westfriesland bijzonder? Westfriesland heeft mijn inziens een cultuur van harde werkers. De jeugd wordt in een vroeg stadium betrokken bij het arbeidsproces. Hiermee worden mensen gemotiveerd deel te nemen in het arbeidsproces. De hoeveelheid bouwers, schilders etc. die oorspronkelijk uit Westfriesland komen zijn hiervan een goed voorbeeld. Hard werken en iets moois maken. De agrarische oorsprong van deze regio heeft daar uiteraard mee te maken. Op veel bestaande bedrijventerreinen zijn veel verschillende bedrijven naast elkaar gevestigd maar versterken zij elkaar niet. Hierin zou Zevenhuis een rol kunnen spelen. Net zoals de recent ontstane samenwerking van Seed valley zou ook Zevenhuis aan de basis kunnen staan van verschillende samenwerkingen. Misschien is het mogelijk om een centraal Zevenhuis entreegebouw te maken met daarin in verschillende vergaderruimten, horeca (geen trucstop), auditorium etc. Bedrijven op het terrein kunnen hier mogelijk hun gasten ontvangen en bedrijfspresentaties geven. Dit gebouw is als het ware de gastvrouw of heer van het terrein. Het samenwerken tussen de bedrijven wordt hierdoor versterkt."


Jos Zomerdijk

Partner BDO Accountancy & Bedrijfsadvies
www.bdo.nl 

"Bedrijventerrein Zevenhuis vormt een goede aanvulling op de bestaande terreinen in en om Hoorn. Het streven om duurzaamheid bij de verdere realisatie en invulling van het terrein als kernwaarde te hanteren, is een prima zaak. Ook de ligging van het terrein langs goede verbindingswegen draagt bij aan de duurzaamheid van het terrein. Het is een mooie kans de economische ontwikkelingen in Westfriesland te stimuleren."


Pieter Ursem

Eigenaar Autobedrijf Peter Ursem
Lid Rotaryclub De Eenhoorn
www.peterursem.nl

"Werken met en voor mensen uit deze regio gaat op een open en natuurlijke manier. Je kunt gewoon jezelf zijn. Door een prachtig nieuw bedrijventerrein aan de buitenkant van Hoorn is dit een kans voor elke ondernemer om zijn eigen plek te creëren. Ik ben trots op Westfriesland mede door mooie ontwikkelingen als Zevenhuis."


Bertus Schilder

Ervaren ondernemer

"Bedrijventerrein Zevenhuis heeft alles om uit te groeien tot een bedrijventerrein met een voorbeeldfunctie en een uitstraling tot ver buiten onze eigen regio. Hier ligt een fantastische kans voor de ondernemers en de Hoornse en Westfriese economie."


Niels Muntjewerff

Advocaat bij Schenkeveld Advocaten N.V.
Voorzitter Rotary De Compagnie
www.schenkeveldadvocaten.nl

"Waarom wij zo graag ondernemen in de regio Westfriesland? Omdat dit vele voordelen heeft.
De top 3 daarvan is voor ons:
- de goede bereikbaarheid van de regio voor klanten en leveranciers, zeker met de komst van de 2e Coentunnel;
- de tot in Amsterdam bekende perfecte arbeidsmoraal en no-nonsense mentaliteit van de werknemers ;
- de betaalbaarheid van bedrijfsterreinen/bedrijfspanden.

Onze top 3 wordt verenigd in Zevenhuis. Voor ondernemers dus naar ons oordeel een absolute toplocatie!"


Ronald Bleeker

Directievoorzitter Rabobank West-Friesland
www.rabobank.nl/wf

"Als Rabobank zijn wij graag betrokken bij maatschappelijke en economische ontwikkelingen in West-Friesland! Het bedrijventerrein Zevenhuis geeft een duurzame impuls aan onze regio en zorgt ervoor dat wij banen in West-Friesland realiseren waardoor onze inwoners dichtbij kunnen werken en we daarmee de leefbaarheid vergroten. Wij zijn graag ambassadeur bij deze ontwikkeling en willen graag ondernemers helpen hier hun droom te realiseren!"


Martijn Dekker

Adviseur zakelijk
www.ing.nl

Sander Veeken

Adviseur zakelijk
www.ing.nl

“Ondernemen is kansen zien en benutten. Nederland ligt vol met kansen. We helpen u graag nieuwe kansen te ontdekken door het delen van kennis, inzichten en ervaringen. Eén van de kansen in Westfriesland is het nieuwe duurzame bedrijventerrein Zevenhuis, prima locatie, goed bereikbaar en toekomst bestendig. Laat u inspireren door de nieuwe mogelijkheden en interessante kansen voor u op het gebied van innovatieve huisvesting, samenwerking en uitstraling. ING promoot graag Zevenhuis en denkt daarom graag met ondernemers mee om deze unieke kans te benutten. Om uw strategische investeringsbeslissing niet alleen te hoeven maken schuiven wij graag bij u aan om de mogelijkheden te bespreken.”


Hans Huibers

Voorzitter Westfriese Bedrijvengroep
www.westfriesebedrijvengroep.nl

“Westfriesland heeft ruimte nodig om bedrijvigheid te laten groeien. Bedrijven maken hun eigen afwegingen. Sommige willen zich verplaatsen. Soms groeien bedrijven uit hun jasje en zijn op zoek naar een nieuwe locatie. Belangrijk is ook dat bedrijven van buiten de regio zich in Westfriesland gaan vestigen. Dat leidt tot een groei van activiteiten in onze regio. Dat spreekt de Westfriese Bedrijvengroep bijzonder aan. Dat vraagt om samenwerking, over grenzen heen. Samenwerking tussen bedrijven onderling, met gemeenten en met bijvoorbeeld onderwijsinstellingen. Daar zet de WBG zich voor in. Die groei van activiteiten vereist ook kwalitatief hoogwaardige bedrijventerreinen. Zoals Zevenhuis!”


Jan Rosier

Inspirator bij Rosier print & Indrukmakers
Interim-voorzitter HOC Hoorn
Lid Rotaryclub Hoorn – De Compagnie
www.hochoorn.nl

“Ondernemers kansen en mogelijkheden bieden binnen een duurzame omgeving. Zorgen voor een extra regionale economische impuls en een stimulans voor de werkgelegenheid. Dat is waar Bedrijventerrein Zevenhuis voor staat, dat is waar HOC Hoorn voor staat en dat is waar ik graag aan bijdraag.”