Persmap

Zevenhuis: presenteert de duurzaamheidscoach

kevinzevenhuis on 4 februari 2014
Februari 2014 – Om ondernemers, die zich willen vestigen op bedrijventerrein Zevenhuis, te ondersteunen bieden wij de diensten aan van onze onafhankelijke duurzaamheidscoach. Hij kan de ondernemers begeleiden bij het realiseren van een kwalitatief-hoogwaardig en energiezuinig bedrijfspand.

Door het geven van technisch advies, zoals; toepassing van warmte- en koude opwekking, ventilatievoorziening en eventuele gezamenlijke energieopwekking. Met als uitgangspunt dat de duurzame toepassingen rendement opleveren voor zowel de ondernemers als voor de samenleving en dus onze toekomst. Ook kan hij adviseren bij het technische productieproces.

Als duurzaamheidscoach hebben wij gekozen voor Cees Groot van Groot Ecobouw. Hij is reeds 15 jaar actief in de advisering van  duurzame bouwprojecten en productieprocessen en voert tevens de projectleiding uit van grootschalige duurzame energieprojecten zoals zonneweiden, windparken en zonnepanelen op bedrijfsgebouwen. Tevens is hij aangesloten bij Duurzaam Ondernemen Noord-Holland en werkt hij samen met het Duurzaam Bouwloket.

De ondernemer van nu, anno 2014, werkt om te leven en leeft om te werken. Privé en werk lopen door elkaar heen en een groot deel van de tijd wordt doorgebracht op de werkplek buitenshuis. Daarom is het belangrijk om een goede werkomgeving te hebben waar je graag tijd doorbrengt en medewerkers, van magazijnmedewerker tot secretaresse, prettig kunnen werken.

Het uitgangspunt van duurzaamheid op Zevenhuis is dat wij willen bewerkstelligen dat duurzaamheid een voortdurend spel mag zijn van iedereen die de wereld een stukje beter wil maken. Voor onze kinderen, dus met rendement en met alle klanten en medewerkers van elk bedrijf.

“Zevenhuis – een bedrijventerrein waar onze kinderen trots op zullen zijn!”