Persmap

Markt volop in beweging

kevinzevenhuis on 6 maart 2016

NL

EN

Maart 2016 – Bedrijven zoeken naar nieuwe huisvesting, aldus makelaar Aad de Heus

Bedrijfs onroerend goed heeft de afgelopen tijd flink te kampen gehad met de economische en financiële crisis. Hoewel banken nog steeds niet staan te dringen om bedrijfs onroerend goed te financieren merk ik wel zeker dat de markt volop in beweging is. Bedrijven hebben er weer zin in om een stap te zetten en zoeken naar nieuwe huisvesting.

Ik merk een opwaartse trend voor bedrijven op het gebied van logistiek en transport en van productiebedrijven. De bestaande voorraad in Hoorn heeft steeds minder mogelijkheden en vooral voor de wat grotere bedrijven is een stap naar nieuwbouw een hele logische.

Aanbod van kavels is er in de regio, maar wanneer bedrijven zoeken naar een plek in Hoorn, centrumgemeente van Westfriesland, goed bereikbaar en tegen de stad, dan is Zevenhuis een voor de hand liggende locatie met toekomst. Ook voor een alternatieve financiering heb ik een aantal modellen uitgewerkt.

Heeft u toekomstplannen voor uw bedrijf, neem dan gerust contact met mij op, dan kunnen we daar een oriënterend gesprek over hebben.

Aad de Heus
Hoffstad Bedrijfsmakelaars OG