Persmap

Bedrijfsunits voor ZZP-ers en startende ondernemers

kevinzevenhuis on 6 mei 2016

NL

EN

Mei 2016 – Het bedrijf Bedrijfsunits Zevenhuis ontwikkelt een bedrijfsverzamelgebouw van 20 duurzame bedrijfsunits voor ZZP-ers en startende ondernemers op Bedrijventerrein Zevenhuis.

Goed nieuws voor de 43.572 bedrijven, 16.381 starters en 30.324 zzp’ers in de regio. Voor hen komt binnen 30 minuten reistijd nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar op Bedrijventerrein Zevenhuis. Aan de Adam Smithweg is een perceel grond gereserveerd voor het realiseren van 20 duurzame bedrijfsunits.

Een standaard bedrijfsunit is 40 m2. De unit is uit te breiden met een verdiepingsvloer naar 80 m2. Ook is het mogelijk om 2 units te combineren waardoor een totale oppervlakte van 160 m2 realiseerbaar is. Standaard zijn de units voorzien van een aansluiting voor water, elektra en internet/glasvezel. Bij oplevering beschikt het pand over een wandcontactdoos, led verlichting, brievenbus en gemeenschappelijke reclamezuil. Als extra’s wordt er o.a. een elektrische overheaddeur en zonnepanelen aangeboden.

Ook voor spaarders die een lage of negatieve rente willen omzeilen en/of investeerders zijn deze units interessant. Bij verhuur kan een rendement tot wel 8 procent gerealiseerd worden. Wilt u juist een unit huren dan kan dit natuurlijk ook. De verkoop/verhuur is in handen van HOFFSTAD Bedrijfsmakelaars OG uit Hoorn. In overleg met HOFFSTAD Bedrijfsmakelaars OG kunnen kopers de omvang en de vorm van de unit kiezen. Zo wordt invulling gegeven aan het credo: ondernemen op maat.