Persmap

Krachten bundelen

kevinzevenhuis on 6 december 2014

NL

EN

December 2014 – ‘De krachten bundelen om nog meer voor Westfriesland te kunnen betekenen.’ Rabobank Westfriesland is sinds 1 november jl. de nieuwe naam ontstaan uit de fusie van Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland en Rabobank Westfriesland-Oost.

‘De krachten bundelen om nog meer voor Westfriesland te kunnen betekenen.’

Rabobank Westfriesland is sinds 1 november jl. de nieuwe naam ontstaan uit de fusie van Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland en Rabobank Westfriesland-Oost.

Met de fusie ontstond een toonaangevende en maatschappelijk betrokken bank die heel Westfriesland bedient. De specialismen in de advisering van de particuliere en zakelijke klanten worden vanuit de eigen regio aangeboden.

Het is ons doel om u als klant te helpen bij het realiseren van uw dromen en ambities. Om op die manier een bijdrage te leveren aan het laten bloeien van de regio Westfriesland; economisch en sociaal-maatschappelijk.

De regio kenmerkt zich door ondernemerschap. Ook in onze regio zijn de gevolgen van de economisch moeilijke jaren voelbaar. Onze klanten verwachten begeleiding en advisering met het oog op de toekomst.

We zijn graag ambassadeur van Zevenhuis. Ruimte voor ondernemers die zin en geloof hebben in de toekomst. Om ondernemers te helpen hun dromen te realiseren en een bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling en vitaliteit van Westfriesland. De nadruk op duurzaamheid en samenwerking van Zevenhuis onderschrijven wij als bank van harte. Samen sta je sterker en kom je verder. Niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn.

Heeft u als bedrijf interesse voor vestiging op Zevenhuis? Rabobank West-Friesland staat als belangrijke partner voor ondernemers graag voor u klaar. Om samen de mogelijkheden te bespreken om uw dromen en ambities te realiseren!

drs. ing. Arjan Smit Directeur Bedrijven
Rabobank West-Friesland