Settlers

Interview Marco Naastepad – www.mijnproduct.nl

admin on 16 augustus 2019

1. Wat voor soort bedrijf heb je?
Mijn bedrijf, www.mijnproduct.nl, maakt bedrukte ringbanden en tabbladen voor bedrijven, rapportmappen voor scholen en vele verpakkingen voor B2B . Ook presentatie- en promotiemiddelen behoren tot de mogelijkheden. Ze worden op maat gemaakt in de gewenste huisstijl en formaat.

“Naast dat de koop een goede investering is, kijk ik er enorm naar uit om hier te gaan werken. Hier heb ik meer ruimte voor mijn bedrijf en toch blijf ik dicht bij huis werken; ook dat vind ik belangrijk.”

2. Waarom heb je voor Zevenhuis gekozen?
Ik woon in de woonwijk ‘Bangert Oosterpolder’. Ik heb mijn eigen bedrijf aan huis en weet dat er, met mij, veel kleine bedrijven in de wijk gevestigd zijn. Inmiddels heb ik meer ruimte nodig voor mijn bedrijfsvoering en het verder uitbouwen ervan. Op deze nieuwe bedrijfslocatie wil ik meer bekendheid creëren voor nieuwe klanten uit onze regio voor presentatie- en promotiemiddelen.
Via makelaar Aad de Heus kwam B2 Vastgoed op bedrijventerrein Zevenhuis in beeld. Dit bleek te zijn wat ik zocht. In dit verzamelgebouw heb ik inmiddels een unit gekocht. Naast dat de koop een goede investering is, kijk ik er enorm naar uit om hier te gaan werken. Hier heb ik meer ruimte voor mijn bedrijf en toch blijf ik dicht bij huis werken; ook dat vind ik belangrijk.

Over B2 Vastgoed
B2 Vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf in de projectontwikkeling met als doel het ontwikkelen van betaalbaar duurzaam vastgoed voor kleine zelfstandigen, starters en ZZP-ers.

3. Welke rol speelt duurzaamheid hierbij?
Duurzaamheid is belangrijk, maar speelt voor mij geen bewuste rol in de keuze voor B2 Vastgoed op bedrijventerrein Zevenhuis.
Wel denk ik bewust na over de diverse transporten die in de wijk af- en aanrijden. Als we als bedrijven centraal bij elkaar liggen, scheelt dit transportkosten en dat spaart het milieu.