http://www.facebook.com/Zevenhuishttp://www.linkedin.com/in/zevenhuisinfo@zevenhuis.nl
join-the-club-zevenhuis_zomertijd

Titel

Plaats hier uw tekst...

vestigers

706 Seating Group

706 Seating Group
706 Seating Group heeft een bedrijfskavel van circa 6.000 m2 gekocht op Zevenhuis voor de realisatie van een nieuw warehouse met hoofdkantoor en experience center van ca. 4.000m2.

De nieuwe bedrijfshuisvesting zal ingezet worden voor de opslag van seating producten voor levering aan kantoor-, woning-, horeca- en zorginrichtingen in binnen- en buitenland. Het bedrijf is gestart met de bouw en verwacht zich dit jaar te gaan vestigen.


De Eekhoorn dutch furniture

 Eekhoorn Dutch Furniture heeft een kavel van ruim 25.000 m2 gekocht op Zevenhuis
Eekhoorn Dutch Furniture heeft een kavel van ruim 25.000 m2 gekocht op Zevenhuis. Eekhoorn Dutch Furniture gaat een groot nieuw distributiecentrum met Experience Center bouwen.

Eekhoorn Dutch Furniture Woodworkings produceert houten bouwpakketmeubelen voor binnen-en buitenland. Daarnaast worden in toenemende mate meubelen geïmporteerd uit Polen en China. De online verkoop via webwinkels aan klanten zal de komende jaren naar verwachting stijgen.


MSH equipment

1241_2017-04-12_VO_MSH equipment_Pagina_10 (1764 x 803)
MSH equipment heeft een bedrijfskavel van ruim 2900 m2 gekocht op Zevenhuis. MSH is een importeur van equipment en gereedschap gericht op de autoschade-herstelbranche nu nog gevestigd in Zwaagdijk-Oost. MSH heeft klanten in heel Nederland.

Directeur Marcel Martens kiest voor Zevenhuis vanwege de uitstekende ligging pal aan de N23 en dichtbij de A7. Zevenhuis is ook gunstig bereikbaar voor het personeel. Het nieuwe pand krijgt een duurzame uitstraling en zal energieneutraal worden.


Eksteen en Kok

eksteen kok zevenhuis hoorn

Voegbedrijf Eksteen en Bestratingsbedrijf Kok Hoorn hebben samen een kavel gekocht op Zevenhuis ter grootte van 2500 m2. Bij de bouw zullen zij samen optrekken.


Units Zevenhuis

20160510-ZEVENHUIS-cam02_300dpi (2400 x 1042)

Bedrijfsunits Zevenhuis gaat 20 duurzame bedrijfsunits realiseren. Beginnende zelfstandige ondernemer kunnen op deze wijze een mooie start maken voor hun bedrijf op Zevenhuis. Voor informatie Bedrijfsunitszevenhuis.nl.


Tanken bij Avia Marees op Zevenhuis

mtphoorn_zevenhuis_03De Marees Groep Holding – beter bekend als AVIA Marees – gaat zich vestigen op bedrijventerrein Zevenhuis. Het familiebedrijf AVIA Marees handelt als zelfstandig oliehandelaar onder het internationale AVIA-merk en beheert tankstations in Noord-Holland en Friesland. Lees meer.


MOSO International BV

Moso zevenhuis

MOSO International BV vestigde zich als eerste op het nieuwe duurzame bedrijventerrein Zevenhuis. MOSO is de Europees marktleider in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve en milieuvriendelijke producten vervaardigd uit bamboe. Het bedrijf past uitstekend op Zevenhuis omdat ook zij duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. MOSO verwacht in 2015 haar nieuwe kantoor met bedrijfsruimte in gebruik te nemen. Lees meer.