http://www.facebook.com/Zevenhuishttp://www.linkedin.com/in/zevenhuisinfo@zevenhuis.nl
join-the-club-zevenhuis_zomertijd

vestigers in beeld

deeekhoorn

Interview Gerard de Smit van De Eekhoorn Dutch Furniture

Functie: Algemeen Directeur (mede eigenaar)

 

1. Waarom hebben jullie voor deze locatie gekozen?
Door sterke groei waren wij voor ons bedrijf, De Eekhoorn Dutch Furniture, op zoek naar een geschikte locatie voor de bouw van een groot nieuw Distributiecentrum met Experience Center en kantoor faciliteiten. Zichtlocatie en de kavelgrootte (schaalbaarheid) waren hierbij belangrijke speerpunten.

De keuze is gevallen op bedrijventerrein Zevenhuis. Het aanzien van deze A-locatie op dit bedrijventerrein aan de vernieuwde N23 Westfrisiaweg past ons en zal onze exposure en positionering versterken. We kunnen onze huidige gefragmenteerde bedrijfsvoering van kantoor, showroom en magazijn onderbrengen in één mooi en groot bedrijfspand.

Lees verder...


aviamareesInterview Dick Jan Marees van Marees - Multi Traffic Point

Functie: Eigenaar

 

1. Wat houdt jullie concept van MTP precies in? Waarom wordt Westfriesland blij van MTP?
Een Multi Traffic Point houdt in dat verschillende disciplines bij elkaar komen die elkaar zullen versterken. Wij willen voor Westfriesland een heel mooi Traffic Point creëren waar mensen straks niet alleen kunnen tanken, maar ook een broodje kunnen eten en kunnen vergaderen in het restaurant. Ook kunnen mensen hun auto wassen in de hyper moderne wasstraat en daarna de auto overdekt stofzuigen. Tevens wordt een snel laad station voor elektrische auto’s gerealiseerd. We zijn volop in gesprek met diverse partijen, die hier invulling aan zullen geven.

Lees verder...


mijnproduct

Interview Marco Naastepad – www.mijnproduct.nl

Functie: Eigenaar

 

1. Wat voor soort bedrijf heb je?
Mijn bedrijf, www.mijnproduct.nl, maakt bedrukte ringbanden en tabbladen voor bedrijven, rapportmappen voor scholen en vele verpakkingen voor B2B . Ook presentatie- en promotiemiddelen behoren tot de mogelijkheden. Ze worden op maat gemaakt in de gewenste huisstijl en formaat.

Lees verder...


moso

Interview Arjan van der Vegte - MOSO Bamboo Products

Functie: Eigenaar

 

1. Hoe lang bestaan jullie al?
Moso is opgericht in 1997. Nederlandse vrienden starten een bedrijf in bamboe vloeren. In de eerste jaren wordt het bamboe geïmporteerd naar een klein magazijn in Purmerend. In 20 jaar is Moso diverse malen verhuisd met nu haar huidige locatie op Zevenhuis.

Lees verder...