http://www.facebook.com/Zevenhuishttp://www.linkedin.com/in/zevenhuisinfo@zevenhuis.nl
7h_bundelen_zomertijd

Titel

Plaats hier uw tekst...

media

Zevenhuis in de media

Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van Zevenhuis, vindt u hieronder de meest recente nieuwsberichten en andere items die onlangs in de media zijn verschenen over Zevenhuis.

Bedrijventerrein Zevenhuis nieuwe luchtfoto

zevenhuis luchtfoto fase 1b

Bedrijventerrein Zevenhuis wacht groeispurt

zevenhuis-luchtfoto-fase-1b

December 2017 Zevenhuis is de volgende fase ingetreden. 2018 wordt voor bedrijventerrein Zevenhuis het jaar van de groeispurt. Lees hier het artikel uit het NHD.


De Eekhoorn heeft kavel van ruim 25.000 m2 gekocht op Zevenhuis

De Eekhoorn Dutch Furniture heeft kavel gekocht op Zevenhuis

November 2017 Eekhoorn Dutch Furniture gaat een groot nieuw distributiecentrum met Experience Center bouwen. Eekhoorn Dutch Furniture Woodworkings produceert houten bouwpakketmeubelen voor binnen- en buitenland. Daarnaast worden in toenemende mate meubelen geïmporteerd uit Polen en China. De online verkoop via webwinkels aan klanten zal de komende jaren naar verwachting stijgen. Eekhoorn heeft 150 medewerkers in dienst en produceert 24 uur per dag, 6 dagen in de week. Bekende handelsmerken van Eekhoorn zijn WOOOD en BepureHome.

Guido Scholtens: ‘Voor Zevenhuis is een bedrijf als Eekhoorn, uitgeroepen door het Financieel Dagblad als Gazelle, een enorme opsteker. Met het mooie gebouw krijgt het bedrijventerrein een duidelijk duurzaam gezicht. Voor ondernemers die zich bij dit prachtige bedrijf willen aansluiten zijn terstond uitgeefbare kavels beschikbaar.’

Gerard de Smit: ‘De voortreffelijke ligging aan de N23 en uitstraling van Zevenhuis heeft ons doen besluiten om ons op deze locatie te vestigen. Je bent zo op de A7 en onze zichtlocatie zal werkelijk niemand ontgaan.’

Leest het artikel uit het NHD van 14 november 2017.


Duurzame karakter van Zevenhuis in beeld

Duurzame karakter van Zevenhuis in beeld

Oktober 2017 Cees Groot, van Groot Ecobouw, is expert op het gebied van duurzaam, ecologisch en energieneutraal bouwen. Cees is, als duurzaamheidscoach, verbonden aan Zevenhuis om zijn kennis te delen met bedrijven die zich hier willen gaan vestigen.

Het is een trend dat ondernemers meer en meer met duurzaamheid bezig zijn. Bedrijven kiezen heel bewust voor een duurzaam, toekomstgericht en energiezuinig pand; een gasloos pand met betere isolatie en ventilatie, met zonnepanelen, warmte en koeling vanuit de grond en ledverlichting. Eén bedrijf kiest heel bewust voor een hogere isolatiewaarde van de vloer en wanden om het energieverbruik van het pand te verlagen. Door dikkere isolatie toe te passen in de vloer en wanden zal er minder warmteverlies zijn.

Vanuit de samenwerkende partijen ontvangen bedrijven uiteenlopende informatie waar een keuze in gemaakt dient te worden. Cees Groot is hierin de onafhankelijke raadgever. Hij deelt zijn kennis, komt met oplossingen of aanvullingen, maakt desgewenst berekeningen van mogelijkheden en brengt objectief advies uit. Bedrijven voelen zich door zijn inbreng gesteund en kunnen deze meenemen in de gesprekken met bouwkundige partijen zodat de bouwkundige waardes van het pand bepaald kunnen worden. Erkende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder zijn trouwens wettelijk verplicht voor bedrijven. De energie die sommige van deze onderdelen opleveren, zorgen voor lagere exploitatielasten.

De keuze voor een duurzaam gebouw wordt gewaardeerd door banken, want zij kennen de zogenoemde groenfinanciering. Als een bedrijfsgebouw een lagere EPC-waarde heeft dan het bouwbesluit aangeeft, kunnen bedrijven een lagere leningsrente krijgen op hun hypotheek; (een warmtepomp en zonnepanelen zijn al voldoende voor dit duurzame karakter).

Veelal is duurzame techniek onzichtbaar. De techniek zit namelijk verscholen in de grond, het gebouw of de installaties zelf. Toch zal er ook volop aandacht zijn voor de zichtbare duurzame inrichting van de openbare ruimten, zoals uitgiftepunten van alternatieve brandstoffen die het milieu minder belasten. Elektriciteit, waterstof en groengas zijn van die ‘schone’ brandstoffen. Of de inrichting van een gezamenlijke parkeerplaats met zonnepanelen die de laadpalen voor elektrisch rijden voeden en het beschikbaar stellen van de zogenoemde ‘deelauto’s’ die milieuvriendelijk rijden en carpoolen stimuleren.


Defrancq tekent koopcontract Zevenhuis

ondertekening defrancq zevenhuis

Juli 2017 De heer Johan Flens van de firma Defrancq heeft een kavel van ruim 4400 m2 gekocht voor hun nieuwe huisvesting. Defrancq is een Belgisch bedrijf dat handelt in dakdekkersbenodigdheden en zinkmaterialen. “Wij waren toe aan een nieuwe stap. Zevenhuis is een mooie plek om verder te groeien. Goed ontsloten en bereikbaar voor klanten en personeel”, aldus Johan Flens.

Guido Scholtens is erg blij dat Defrancq deze stap gezet heeft naar Zevenhuis. Hij ziet verder dat de interesse voor Zevenhuis behoorlijk is toegenomen de afgelopen tijd.


Danny Eksteen en René Kok bundelen krachten op Zevenhuis

ondertekening-zevenhuis-eksteen-kok-hoorn

Juni 2017 Voegbedrijf Eksteen en Bestratingsbedrijf Kok Hoorn hebben samen een kavel gekocht op Zevenhuis ter grootte van 2500 m2. Bij de bouw zullen zij samen optrekken.

Guido Scholtens: “Het is mooi om te zien dat ondernemers elkaar opzoeken en samen optrekken. Dat is cocreatie in de praktijk waar Zevenhuis erg open voor staat.” Wilt u ook een gezamenlijke ontwikkeling doen? Laat het ons weten.


MSH tekent koopcontract Zevenhuis

MSH-tekent-koopcontract-Zevenhuis

Juni 2017 MSH equipment heeft een bedrijfskavel van ruim 2900 m2 gekocht op Zevenhuis. MSH is een importeur van equipment en gereedschap gericht op de autoschade-herstelbranche nu nog gevestigd in Zwaagdijk-Oost. MSH heeft klanten in heel Nederland.

Directeur Marcel Martens kiest voor Zevenhuis vanwege de uitstekende ligging pal aan de N23 en dichtbij de A7. Zevenhuis is ook gunstig bereikbaar voor het personeel. Het nieuwe pand krijgt een duurzame uitstraling en zal energieneutraal worden.

Guido Scholtens, bestuurder van Zevenhuis, is blij dat juist bedrijven als MSH, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, voor Zevenhuis kiezen. In die zin is een algemene trend waarneembaar dat ondernemers duurzaamheid meer en meer als een vanzelfsprekendheid zien. Voor informatie ga naar: msh-equipment.nl


Er komt schot in Zevenhuis

Er-komt-schot-in-zevenhuis

31 mei 2017 Drie bedrijven gaan bouwen en twee nemen optie op perceel in eerste fase bedrijventerrein. Lees hier het artikel uit het NHD.


Koopcontract bedrijfsunits Zevenhuis getekend

Koopcontract bedrijfsunits Zevenhuis getekend

April 2017 'Welkom op Zevenhuis' stond op de taart die 24 april jl. werd aangesneden door Guido Scholtens, bestuurder van Exploitatiemaatschappij Zevenhuis.

Wouter en Rob Bijeman van B2 Vastgoed tekenden het koopcontract voor een kavel op Zevenhuis. De vergunning voor de 20 luxe units is aangevraagd en de bouw zal spoedig daarna starten.

"Beginnende zelfstandige ondernemer kunnen op deze wijze een mooie start maken voor hun bedrijf op Zevenhuis. Wellicht zijn ze over een paar jaar toe aan een volgende stap op Zevenhuis”, zegt Guido Scholtens.

Wouter en Rob zien dat hun product goed door de markt is opgepakt. "Wij gaan starten met bouwen. Tijdens de bouw verwachten wij de resterende units te verkopen. Wie interesse heeft moet nu niet te lang wachten". Voor informatie ga naar: Bedrijfsunitszevenhuis.nl


Marees start met Multi Traffic Point

filmstil

Maart 2017 - De Marees Groep maakt op 7huis een start met de indrukwekkende ontwikkeling van het Multi Traffic Point. Het Multi Traffic Point heeft alles te bieden wat de (zakelijke) reiziger zich mag wensen. Een tankstation met shop, verschillende mogelijkheden om te eten en een hyper moderne wasstraat. Deze wordt uitgevoerd met een kettingbaan. De capaciteit van de wasstraat komt door deze kettingbaan op ruim 100 auto's per uur. Na het wassen kan de klant overdekt en gratis stofzuigen. Tevens zal het dak worden voorzien van zonnepanelen om zodoende, lokaal de energiebehoefte op te wekken. Ook wordt de wasstraat uitgevoerd met een waterrecycling systeem. Klik hier voor de video.


Werkzaamheden N23 Westfrisiaweg hervat

Werkzaamheden N23 hervat

Februari 2017 - Heijmans en de Provincie Noord-Holland hebben overeenstemming bereikt over het project N23 Westfrisiaweg. Beide partijen hebben onderling afspraken gemaakt over de verdere planning en uitvoering van het project. Heijmans hervat met onmiddellijke ingang de werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg en verwacht de weg eind 2018 open te kunnen stellen voor het verkeer. Lees meer.


Vestigingsklimaat Zevenhuis

zevenhuis-ben-tap

Juni 2016 – Vestigingsklimaat Zevenhuis moet meer aansluiten bij specifieke vraag vanuit het bedrijfsleven. Lees meer.


Media archief

In de media archief leest u nog meer over Zevenhuis in de media.