http://www.facebook.com/Zevenhuishttp://www.linkedin.com/in/zevenhuisinfo@zevenhuis.nl
7H_speelruimte

Titel

Plaats hier uw tekst...

ambassadeur in beeld

 

Nelleke Huisman

Voorzitter Hoornse Ondernemers Compagnie (H.O.C.)
www.hochoorn.nl

"Als voorzitter van de Hoornse Ondernemers Compagnie (H.O.C.) vind ik dat de ontwikkeling van Zevenhuis in deze tijd past. Het terrein wordt toekomstgericht en duurzaam ontwikkeld. De invulling van parkmanagement zal op een professionele wijze plaatsvinden. Al deze elementen zijn aantrekkelijk voor ondernemers uit Hoorn, de regio en elders."


Ben Tap

Wethouder Economische Zaken, gemeente Hoorn
www.hoorn.nl

"Het is voor Hoorn en de regio een fantastische ontwikkeling dat ondernemers hier kunnen blijven groeien en ook iets nieuws kunnen beginnen en bouwen. Hoorn heeft een goed ondernemers- en vestigingsklimaat, met goede en complete bedrijventerreinen en voorzieningen. Zevenhuis sluit daar perfect op aan. Als wethouder en ambassadeur van Zevenhuis maak ik me hard voor de versterking van de lokale en regionale economie, maar ook voor de vraagstukken van ondernemers, die uiteindelijk de motor zijn van onze economie."


Boudewijn van Langen

Voorzitter Round Table 100 Westfriesland
Mede eigenaar TPAHG architecten, Hoorn
www.tpahga.nl

"Wat maakt werken in Westfriesland bijzonder? Westfriesland heeft mijn inziens een cultuur van harde werkers. De jeugd wordt in een vroeg stadium betrokken bij het arbeidsproces. Hiermee worden mensen gemotiveerd deel te nemen in het arbeidsproces. De hoeveelheid bouwers, schilders etc. die oorspronkelijk uit Westfriesland komen zijn hiervan een goed voorbeeld. Hard werken en iets moois maken. De agrarische oorsprong van deze regio heeft daar uiteraard mee te maken. Op veel bestaande bedrijventerreinen zijn veel verschillende bedrijven naast elkaar gevestigd maar versterken zij elkaar niet. Hierin zou Zevenhuis een rol kunnen spelen. Net zoals de recent ontstane samenwerking van Seed valley zou ook Zevenhuis aan de basis kunnen staan van verschillende samenwerkingen. Misschien is het mogelijk om een centraal Zevenhuis entreegebouw te maken met daarin in verschillende vergaderruimten, horeca (geen trucstop), auditorium etc. Bedrijven op het terrein kunnen hier mogelijk hun gasten ontvangen en bedrijfspresentaties geven. Dit gebouw is als het ware de gastvrouw of heer van het terrein. Het samenwerken tussen de bedrijven wordt hierdoor versterkt."


Richard Bot

Voorzitter Ondernemersclub Westfriesland
Partner BDO Accountants & Adviseurs
www.ocwestfriesland.nl

"Werken in Westfriesland is werken met Westfriezen. Nuchtere, eerlijke, hardwerkende mensen. De bedrijven in de Westfriese regio versterken elkaar en dat weten ze. Men staat open voor samenwerking in de keten. Als voorzitter van de ondernemersclub en als accountant ben ik soms in staat deze verbindingen te leggen, een prachtige meerwaarde. Zevenhuis verbindt ook."
 


Jos Zomerdijk

Partner BDO Accountancy & Bedrijfsadvies
www.bdo.nl 

"Bedrijventerrein Zevenhuis vormt een goede aanvulling op de bestaande terreinen in en om Hoorn. Het streven om duurzaamheid bij de verdere realisatie en invulling van het terrein als kernwaarde te hanteren, is een prima zaak. Ook de ligging van het terrein langs goede verbindingswegen draagt bij aan de duurzaamheid van het terrein. Het is een mooie kans de economische ontwikkelingen in Westfriesland te stimuleren."


Koos Bakker

Investeerder

"Mijn hele leven ben ik ondernemer geweest. Toen ik naar Westfriesland ben verhuisd, heb ik mij als voorzitter van diverse bedrijvenclubs, KvK en schoolbesturen ingezet voor de belangenbehartiging van bedrijven en hun ondernemers. De arbeidsmentaliteit en gedrevenheid van de mensen in Westfriesland hebben mij altijd enorm aangesproken en het heeft mijn bedrijf, Staalbedrijf Commissaris, verder gebracht. Ondernemerslust zit de mensen hier in de genen. Als ambassadeur wil ik graag mijn ervaring en kennis aanbieden om ondernemers verder te helpen. Zevenhuis is een goede locatie om te groeien. Een plek bij uitstek voor ambitieuze ondernemers."


Pieter Ursem

Eigenaar Autobedrijf Peter Ursem
Lid Rotaryclub De Eenhoorn
www.peterursem.nl

"Werken met en voor mensen uit deze regio gaat op een open en natuurlijke manier. Je kunt gewoon jezelf zijn. Door een prachtig nieuw bedrijventerrein aan de buitenkant van Hoorn is dit een kans voor elke ondernemer om zijn eigen plek te creëren. Ik ben trots op Westfriesland mede door mooie ontwikkelingen als Zevenhuis."


Bertus Schilder

Ervaren ondernemer

"Bedrijventerrein Zevenhuis heeft alles om uit te groeien tot een bedrijventerrein met een voorbeeldfunctie en een uitstraling tot ver buiten onze eigen regio. Hier ligt een fantastische kans voor de ondernemers en de Hoornse en Westfriese economie."


Niels Muntjewerff

Advocaat bij Schenkeveld Advocaten N.V.
Voorzitter Rotary De Compagnie
www.schenkeveldadvocaten.nl

"Waarom wij zo graag ondernemen in de regio Westfriesland? Omdat dit vele voordelen heeft.
De top 3 daarvan is voor ons:
- de goede bereikbaarheid van de regio voor klanten en leveranciers, zeker met de komst van de 2e Coentunnel;
- de tot in Amsterdam bekende perfecte arbeidsmoraal en no-nonsense mentaliteit van de werknemers ;
- de betaalbaarheid van bedrijfsterreinen/bedrijfspanden.

Onze top 3 wordt verenigd in Zevenhuis. Voor ondernemers dus naar ons oordeel een absolute toplocatie!"


Arjan Smit

Directeur Bedrijven Rabobank West-Friesland
www.rabobank.nl/wf

Tom van Roon

Directeur Particulieren Rabobank West-Friesland
www.rabobank.nl/wf

"Als Rabobank leveren we graag een bijdrage aan de maatschappelijke en economische ontwikkeling van Westfriesland. Het bedrijventerrein Zevenhuis geeft op duurzame wijze een impuls aan onze regio. Daarvoor zijn we graag ambassadeur. Het is een mooie kans voor nieuwe ontwikkeling."


Guus Bosch

Directeur ING West-Friesland
www.ing.nl

"Ondernemen is kansen zien en benutten.
Nederland ligt vol met kansen. We helpen u graag nieuwe kansen te ontdekken door het delen van kennis, inzichten en ervaringen. Eén van de kansen in Westfriesland is het nieuwe duurzame bedrijventerrein Zevenhuis, prima locatie, goed bereikbaar en aan toekomstige verbinding N23. Laat u inspireren door de nieuwe mogelijkheden en er liggen interessante kansen voor u op gebied van innovatieve huisvesting, samenwerking en uitstraling. ING promoot graag Zevenhuis en denkt daarom graag met ondernemers mee om deze unieke kans te benutten."